Konya'da Polis Eşleri İle Stk Temsilcileri Bir Araya Geldi

Konya'da Polis Eşleri Derneği öncülüğünde düzenlenen tanışma ve dayanışma toplantısında, polis eşleri, sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ve il protokolünün eşleri bir araya geldi.

Konya'da Polis Eşleri İle Stk Temsilcileri Bir Araya Geldi
Yayınlanma:

Konya'da Polis Eşleri Derneği öncülüğünde polis eşleri, sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri, il protokolünün eşleri tanışma ve dayanışma toplantısında buluştu.

Konya Valiliği ile Konya Emniyet Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde Polisevinde düzenlenen etkinlikle konuşan Polis Eşleri Derneği Konya Şube Başkanı ve Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut'un eşi Gül Karabulut, birlikte olmanın, fikir alışverişinin ve dayanışma gücünün vurgulanması adına önemli bir buluşma gerçekleştirdiklerini söyledi.

Derneğin faaliyetlerinden söz eden Karabulut, "Sizlerle birlikte yol almak gücümüze güç katmaktadır. Yaptığımız çalışmalarda elde ettiğimiz başarıları ve karşılaştığımız zorlukları paylaşarak birbirimizden öğrenmek, daha etkili ve sürdürülebilir projeler geliştirmemize olanak tanıyacaktır." ifadesini kullandı.

Konya Valisi Vahdettin Özkan'ın eşi Ruhan Özkan da konuşmasında birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak bundan sonraki süreçte el ele vererek daha iyi işlere imza atılacağını vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.