Konyalı bakan yardımcısından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete’de yayımlanan kararla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcılığı görevine getirilen Faruk Özçelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti

Konyalı bakan yardımcısından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
Yayınlanma:

Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete’de yayımlanan kararla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcılığı görevine getirilen Faruk Özçelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Özçelik’in paylaştığı teşekkür mesajı şu şekilde:

“Türkiye Yüzyılı’nda Büyük ve Güçlü Türkiye hedefleri doğrultusunda tüm çalışanlarımız ile çalışma ve sosyal güvenlik hayatında sürekli üreten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızda; Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın teklif ve destekleri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güven, takdir ve tensipleriyle yeniden Bakan Yardımcısı olarak atanmam dolayısıyla kendilerine şükranlarımı arz ediyorum.

isikhan-ozcelik.jpg

Büyük Türkiye vizyonu için durmadan, yorulmadan çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz.

Bu süreçte; bizleri duaları, fikri ve icrai destekleri ve her vesileyle yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Mevla bizleri Milletimize, Cumhurbaşkanımıza, Bakanımıza yararlı hizmetlerde bulunmayı nasip kılsın. Mahcup etmesin.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.