MHP lideri Bahçeli konuştu! Türk İslam aleminin gözü yaşlı!

Son dakika: İsrail ile Filistin arasındaki yüksek gerilim hakkında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli; 'Emzikli bebekler katledilmektedir. Türk - İslam aleminin gözü yaşlıdır" şeklinde konuştu

MHP lideri Bahçeli konuştu! Türk İslam aleminin gözü yaşlı!
Yayınlanma:

Son dakika: İsrail ile Filistin arasındaki yüksek gerilim hakkında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli; 'Emzikli bebekler katledilmektedir. Parklarda oynayan çocuklar vahşice saldırılara uğramaktadır. Türk - İslam aleminin gözü yaşlıdır.' ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Bahçeli'nin açıklamasından satır başları: Emzikli bebekler katledilmektedir. Parklarda oynayan çocuklar vahşice saldırılara uğramaktadır.Hiç abartısız ifade etmek gerekirse Türk-İslam medeniyetinin gözü yaşlıdır. Şöyle bir çevrenize bakınız, mazisi on yıllara dayanan bir haksızlık varsa oralarda şiddet, baskı vardır.

Filistin tam bir asırdır felaketlerin pençesindedir. Filistin sorunu içinden çıkılması bir girdaba sürüklenmiştir. Kaçınılmaz bir ihtiyaç olan iki devletli çözüm olmadan silahların susması tam bir hayaldir.

Şiddetlenen kanlı hesaplaşma taraflar arasında bir savaşa dönüşmüştür. Üzüntümüz yüzlerce sivil ile masum insanın ölmesi ve binlerce insanın yaralanmasıdır. Sivil can kayıplarının haklı ve geçerli bir bahanesi olamaz.

Ülkemizde ise yarım akıllı yorumcularının yaptığı açıklamalara hayretle baktığımızı belirtmek istiyorum. İfadelerimden Hamas'ın 7 Ekim operasyonunu haklı çıkardığım anlaşılmamalıdır. Rahatsız olduğumu da belirtmek isterim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.