Türk YouTuber, Çuf Çuf hocayı görmek için Pakistan'a gitmişti!..Tehdit edildi, Hastalık bulaştırıldı..Bakın başına neler geldi!

Youtuber Ali Ertuğrul, Pakistan'da ziyaret ettiği "Çuf Çuf Hoca" tarikatından sonra tehdit edildiğini ve vücudunda yaralar çıkmaya başladığını "virüs kaptığını" iddia etti.

Türk YouTuber, Çuf Çuf hocayı görmek için Pakistan'a gitmişti!..Tehdit edildi, Hastalık bulaştırıldı..Bakın başına neler geldi!
Yayınlanma:

Gerçek adı Haq Khatteb Hussain Ali olan ve Türkiye'de 'Çuf çuf hoca' olarak bilinen tarikatı Pakistan'da ziyaret eden YouTuber Ali Ertuğrul'un paylaşımları geniş yankı uyandırmıştı. Ziyaretten sonra merak edilen soruları yanıtlayan Ertuğrul, "Çuf çuf hoca hastalık bulaştırdı. Vücudumda yaralar çıktı" dedi.

640xauto.webp

Türk YouTuber Ali Ertuğrul, Pakistan'da "Çuf Çuf Hoca" olarak bilinen tarikatı ziyaret ettikten sonra vücudunda yaralar çıktı ve hastalandığını iddia etti. Ertuğrul, "Çuf Çuf Hoca denilen adam şifa değil virüs dağıtıyor" ifadelerini kullandı.

Ertuğrul, tarikatı ziyaret edip toplu bir iyileştirme seansına katılmıştı. Seans görüntülerini paylaştıktan sonra viral olan Ertuğrul, yeni bir videoda vücudunda çıkan yaraları gösterdi.

965466.webp

Ertuğrul, Pakistan'da yaygın olan bir virüs kaptığını ve virüsün "Çuf Çuf Hoca" denilen yerde bulaştığını öne sürdü. Virüsün bulaşma şeklini de anlatan Ertuğrul, Cuf cuf hocanın dokunarak şifalandırdığını iddia ettiği yöntemin hastalanmasına neden olduğunu söyledi.

Ertuğrul, tarikat üyelerinin kendisine mesajlar göndererek videodaki İngilizce röportajların kaldırılmasını istediğini de söyledi. Tarikat liderinin kendisine ve annesine zarar verdiğini öne süren Ertuğrul, otelden kaçtıklarını ve başka bir şehre gittiklerini de açıkladı.

2322.webp

Tarikatın bulunduğu yerden kaçtıklarını ve iyileştirme seansının hiçbir işe yaramadığını da dile getiren Ertuğrul, "Çuf Çuf tarafından bize mesajlar geldi. Annem de ben de perişan olduk" dedi.

Ertuğrul'un bu açıklamaları sosyal medyada gündem olurken birçok kullanıcı Ertuğrul'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.