TÜYİSEN Genel Başkanı'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çağrı

Tüm Yurt İşverenleri Sendikası (TÜYİSEN) Genel Başkanı Ahmet Baydar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kredi ve burs miktarını artırması sonrası twitter hesabından çağrıda bulundu.

TÜYİSEN Genel Başkanı'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çağrı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kredi ve burs miktarlarını artırmasının üzerine Tüm Yurt İşverenleri Sendikası (TÜYİSEN) Genel Başkanı Ahmet Baydar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu. Twitter hesabından yaptığı açıklamada; "Sayın Cumhurbaşkanım @RTErdogan özel yurtlarda kalan öğrenciler, sizden büyük bir umutla burs desteği bekliyor. KYK’deki öğrencilere verdiğiniz desteğin bir benzerini sosyal devlet olma gerekliliği açısından özel yurtta kalan gençlerimiz için de talep ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

ahmet-baydar-twitter-aciklama.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KREDİ VE BURS MİKTARINI 1250 TÜRK LİRASINA YÜKSELTTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 Aralık'ta yapılan kabine toplantısı sonrası 2023 yılı kredi burs rakamının lisans öğrencileri için 850 liradan 1250 liraya, yüksek lisans öğrencileri için 1700 liradan 2 bin 500 liraya, doktora öğrencileri için 2 bin 550 liradan 3 bin 750 liraya çıkarıldığını söyledi.

TÜYİSEN GENEL BAŞKANI AHMET BAYDAR KİMDİR

Ahmet Baydar 1967 Taşkent, Konya doğumlu iş adamıdır. İlk, orta ve lise eğitimini 1986 yılında Konya'da tamamlamıştır. Anadolu Üniversitesi'nden 1993 yılından mezun olan Ahmet Baydar, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Yönetim ve Organizasyon bilim dalında Yüksek Lisans programını tamamlamıştır. Doktora eğitimini Aston American University'de "Business Administration" alanında tamamlayan Baydar, profesyonel manada iş hayatına 1990 yılında başlamıştır. 1994 yılında Konya'da ABK Holding'i kuran Ahmet Baydar, halen ABK Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum