Güvenek: "Hedef Süper Lig demek için erken"

Selçuklu Belediyespor'un Basketbol Şube Sorumlusu Nazmi Burak Güvenek, play-off’a iyi bir sıradan girmek istediklerini belirterek, “Play-off bu takım için başarı olur. Şimdiden ‘Süper Lig’e çıkacağız’ demek için çok erken” dedi.

Güvenek: "Hedef Süper Lig demek için erken"
Yayınlanma:

TBL’de 4.sırada yer alan Selçuklu Belediyespor, hedefini play-off olarak belirledi. Basketbol Şube Sorumlusu Nazmi Burak Güvenek, Anadolu’da Bugün Spora takımın hedefleri konusunda önemli açıklamalar yaptı. Güvenek, “Takımımızın sezon başına göre hedefi değişti. Sezonu geç açan ve geç kurulan bir takım olarak bizden beklenti ligde kalmamızdı. Gelişen süreç, alınan seri galibiyetle ve takımda oluşan hava beklentiyi yükseltti. Bizden beklenmeyen bir noktadayız. Artık düşmememe hedefinden play-off hedefine kaydık. Play-off’ta ne olacağını şimdiden kestirmek zor. Önceliğimiz play-off’a iyi bir yerden girmek. Play-off bu takım için büyük bir başarı olur. Şimdiden ‘Süper Lig’e çıkacağız’ demek için çok erken. Daha sonra neler yaşanacağını hep beraber göreceğiz” dedi.

TRANSFERE ACİL İHTİYAÇ YOK

Güvenek, transferde acil bir arayışlarının olmadığını da belirten Güvenek, “Çok para vererek yapılacak bir transfer takımı da bozabilir. Transferde acele etmiyoruz. Takımdan memnunuz. İlerleyen dönemde hocanın sistemine uygun, takımın yapısına uygun bir transfer yapabiliriz. Doğru bir hamle yapmak istiyoruz” diye konuştu.

TARAFTARA DAVET

Bu hafta Bursaspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını kaydeden Nazmi Burak Güvenek, “Taraftarımızı bu maçta salona davet ediyoruz. Pazar günü hem futbol hem de basketbolda Bursaspor ile karşılaşacağız. Futbol maçından sonra taraftarımızın salona gelerek bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. İnşallah onların desteğiyle maçtan galibiyetle ayrılacağız” şeklinde konuştu. 

MUHABİR: FATİH ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.