Hayırsever çiftten, Hüyük Müftülüğü'ne arsa bağışı

Hüyük İlçe Merkezi Akdağ Mahallesi ve TOKİ konutlarının bulunduğu mevkide İmam Hatip Lisesini hemen yanında planlanan cami, Kur'an Kursu ve imamevi inşaatı için ilçe esnafından Hayırsever Ali KARAASLAN ve eşi Fatma KARAASLAN tarafından 2000 metre kare arsalarını bağışladılar. Arsanının tapu devri Mevlid-i Nebi Haftasında gerçekleşti.

Hayırsever çiftten, Hüyük Müftülüğü'ne arsa bağışı
Yayınlanma:

Hüyük İlçe Müftüsü Abdullah YALMAN adı geçen yerde bir camiye çok ihtiyaç olduğunu çünkü iki mahallenin ortasında ve İmama Hatip Lisesinin yanında bir cami yapmak için çalışmalarını başlattıklarını ifade etti.

İlçe eşrafından Ali KARAASLAN ve eşi Fatma KARAASLAN tarafından 2000 metre arsanın bağışlanmasıyla bu çalışmaların meyvesini verdiğini ifade etti. Cami inşaatının da Hayırsever Hacı Durmuş Akkuşun büyük desteğiyle yapılacağını ifade eden Yalman, “Bağış sahibi hayırseverlerimiz başta olmak üzere bu bağışı yapılmasında büyük katkıları olan Kaymakamımız Sayın Emre Zeyrek Bey ve Belediye Başkanımız Mehmet Şahin Beye ve yapılacak camiye katkı yapmaya söz veren Hayırsever Durmuş Akkuş amcamıza çok teşekkür ediyor ve bu hayrın kısa zamanda bitirebilmek için Mevlamın yardımını niyaz ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.