Hayırsever İşadamı Yumrutaş’dan Aile Sağlığı Merkezi Müjdesi

Konya’nın hayırsever iş adamlarından Mesut Ercan İnşaat Nak. San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Yumrutaş ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Yumrutaş, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Hayırsever İşadamı Yumrutaş’dan Aile Sağlığı Merkezi Müjdesi
Yayınlanma:

Ziyarette Yumrutaş, 21 Nolu İşgalaman Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil sağlık hizmetleri istasyonu inşaatının yenilenmesi projesinin tüm masrafını karşılayacaklarının müjdesini verdi. Konya’nın sağlık alanında her geçen gün daha üst seviyelerde hizmet sunduğunu görmekten mutluluk duyduklarını vurgulayan Yumrutaş, “Şehrimize sağlık alanında katkı sağlıyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah projemize en kısa sürede başlayarak tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

Konya da ki sağlık yatırımlarının tamamlanması noktasında hayırsever iş adamlarının her anlamda kendilerine büyük destek verdiklerinin altını çizen Prof. Dr. Koç da, “Şehrimiz, hayırsever desteği ile de öne çıkmış olan müstesna bir şehir. Konya eğer bugün sağlık alanında adından ciddi düzeyde söz ettiren bir şehir konumuna gelmişse bunda en büyük paylardan biri de hayırseverlerimize aittir. Biz yapılan bu yardımlardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah yardımlarınızı kabul etsin. Yumrutaş ailesinin kazançlarının bereketli olmasını diliyor, yaptıracakları aile sağlığı merkezi ve 112 acil sağlık hizmetleri istasyonunun şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.