Haysiyet seçimi ile safını belirle Konya

Konya'da seçim çalışması yapan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Konya milletvekilleri tanıtım toplantısına katıldı.

Haysiyet seçimi ile safını belirle Konya
Yayınlanma:

Burada partililerine seslenen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 1 Kasım seçimlerine az bir zaman kalmasına rağmen ülkemizde seçim havasının olmadığını belirtti. BBP Lideri Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara'daki çifte bombalı saldırıda ihmal olduğunu belirterek, "Sayın Başbakan ve yetkililer çıkıp burada bir ihmal yok diyorlar. Sayın Başbakan, Allah'tan korkmak lazım. Kendinizi o ailelerin yerine bir koyun. Burada hatanın da, ihmalin de, kusurun da babası var" dedi.

Destici, sözlerine şöyle devam etti: "Bir seçim dönemindeyiz. Seçime çok az bir süre kaldı. Tam anlamıyla ülkemiz seçim havasına girebilmiş değil. Ülkenin daha önemli sorunları var. Milletin birliğinin, devletin bekasının tartışıldığı ve tehlikeye atıldığı günleri yaşıyoruz. Allah korusun burada gerekli tedbirler alınmaz, kararlı, iradeli ve cesur bir duruş ortaya konmazsa milletimiz bu günleri de arar duruma düşebilir" dedi.

KANDAN BESLENİYORSUNUZ ELEŞTİRİSİ

Konuşmasında HDP'ye de gönderme yapan Destici, "PKK terör örgütüne tepki koymadığınız, kınamadığınız sürece sizi muhatap olarak almayız. Siz, siyasetin sahtekârlarısınız. Ağzınıza barış kelimesini, demokrasi kelimesini bu dünyada alacak en son kişisiniz. Çünkü siz, kandan besleniyorsunuz. Siz sırtınızı PKK'ya, YPG'ye yasladığınızı kendiniz söylüyorsunuz. Önce sırtınızı PKK'dan kurtarın. Sırtınızı millete, devlete, bayrağa yaslarsanız, ancak o zaman sizin sözünüzün bir geçerliliği olur. Bugün sizin sözünüzün hiç bir geçerliliği yok" diye konuştu.(Adnan Yıldırım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.