Hilton Garden Inn Konya’ya Uluslararası Ödüllü Genel Müdür

Konya’da otel işletmeciliğine farklı bir bakış açısı getiren Hilton Garden Inn Konya’nın genel müdürü değişti. Hilton Garden Inn Konya’nın yeni Genel Müdürü Önder Kolay oldu.

Hilton Garden Inn Konya’ya Uluslararası Ödüllü Genel Müdür
Yayınlanma:

16 yıldır otel işletmeciliği yapan Önder Kolay, alanında elde ettiği başarılar nedeniyle uluslararası ödüle layık görüldü.

Hilton oteller grubu içerisinde 12 yılı aşkın bir zamandır faaliyet yürüttüğünü belirten Hilton Inn Konya Genel Müdürü Önder Kolay, “Hilton otellerindeki mesaim 1999 yılında Mersin Hilton Oteli’nde başladı. Daha sonra Şanlıurfa ve Mardin Hilton Otelleri’nde farklı görevlerde bulundum. Daha sonra Hilton oteller grubunda genel müdür olarak görev yapmaya başladım. Konya’daki değişikliğin ardından Hilton Garden Inn Konya’nın Genel Müdürü olarak görev yapmaya başladım” dedi.

Eşinin de Karamanlı olduğunu ve bu nedenle Konya’ya yabancı olmadığını dile getiren Genel Müdür Önder Kolay, “Hilton Garden Inn Konya’nın çok muhteşem bir ekibi var. Bu ekibin enerjisi beni daha çok motive etti” diye konuştu.

Mersin Üniversitesi Turizm İşletmeciliği mezunu olan Önder Kolay, 2015 yılında Prag’da düzenlenen bir organizasyonla Hilton grubunun konferansında ‘yılın genel müdürü’ seçildi. Amerika hariç tüm dünya ülkeleri arasında yapılan seçimle bu ödüle layık görülen Hilton Garden Inn Genel Müdürü Önder Kolay, Konya’da güzel çalışmalara imza atmanın gayreti içerisinde olacağını ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.