İçinde 17 Yolcu Bulunan Otobüs Seyir Halindeyken Alev Aldı

Mersin’in Silifke ilçesinde içinde 17 kişinin bulunduğu yolcu otobüsü hareket halindeyken alev alarak yanmaya başladı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda otobüste hasar meydana geldi.

İçinde 17 Yolcu Bulunan Otobüs Seyir Halindeyken Alev Aldı
Yayınlanma:

Alınan bilgiye göre, Konya Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden yolcularıyla Adana’ya hareket eden 42 DN 851 plakalı otobüsün motor kısmı, Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Çamdüzü mevkisi yakınlarında alev aldı. Otobüsün motor bölümündeki duman ve alevi fark eden sürücü, otobüsü hemen durdurdu. Çamdüzü mevkisi yakınında yol kenarında duran otobüsün içindeki 17 yolcu tahliye edilirken, şoför ve çevredekiler yangın tüpleriyle alevlere müdahale etti. Silifke Orman İşletmesi arazözleri ve Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin de kısa sürede olay yerine ulaşarak müdahale ettiği yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda otobüs, yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi. 

Yolcular, otobüs seyir halindeyken motor kısmındaki dumanı fark ettiklerini söyledi. Otobüsün durmasıyla araçtan indiklerini ve bu sırada alevlerin arttığını belirten Yolcular, “Otobüste 17 kişi yolcuk ediyorduk. Panik yapmadık, inmemizin ardından otobüsün içini duman kapladı” diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.