İddialar ispatla mükelleftir

Meral Akşener'in Konya'ya yönelik iddialarına sert tepki gösteren KONSİAD Konya Şube Başkanı Aydın; "Konya ekonomisini karalama kampanyalarına şimdi siyasette dahil olmuştur. Akşener'i iddialarını ispata davet ediyorum" dedi

İddialar ispatla mükelleftir
Yayınlanma:

KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, Meral Akşener'in "Konya’da silahlı eğitim kampları bulunuyor" yönündeki açıklamasına sert tepki gösterdi. Aşener'in açıklamalarını yalan ve iftira olarak değerlendiren KONSİAD Konya Şube Başkanı Aydın, "Açıklamayı yapan Akşener, bu ülkede uzun yıllar milletvekilliği ve bakanlık yapmış bir isim. Böyle bir kişinin böyle bir açıklama yapması bir Konyalı olarak beni çok şaşırttı ve üzdü. Sorumsuzca yapılmış, hiç bir dayanağı olmayan bu açıklama sebebiyle Akşener'i kınıyor, iddialarını ispata davet ediyorum" dedi.

Barış, huzur ve Mevlana şehri Konya üzerinden böyle bir iddianın gündeme getirilmesi ile neyin amaçlandığını bilmediğini ifade eden Aydın, "Geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaşmış ve Konyalılara çağrıda bulunmuştuk. Bazı platformlarda Konya için ‘Türkiye’nin Çin’i’ kelimesini kullanıyorlar. Kalitesizlik damgası vurarak Konya’yı Çin gibi göstermeye çalışıyorlar. Ekonomik anlamdadaki bu saldırıya biz karşı gelmezsek önümüzdeki süreçte olumsuzluklarla karşı karşıya kalırız diye. Akşener'in bu açıklaması, Konya'ya yönelik bilerek veya bilmeyerek yapılmak istenen linç kampanyasının siyasi ayağı olarak görüyor ve kesinlikle reddediyoruz" diye görüş belirtti.

Aydın açıklamasının sonunda tüm Konyalıları birlik ve beraberliğe davet edip, Konya'nın adını karalamaya yönelik yapılan açıklamalara karşı durmaya çağırdı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.