İdealde Hıdrellez coşkusu

İdeal yurtlarında geleneksel hale gelen ve bu yıl 2. düzenlenen Hıdırellez eğlencesi İdeal yurtları 21. şubesinde yapıldı. Hıdırellez kutlamasında Öğrencilerin yanı sıra yurt çalışanları da gönüllerince eğlendi.

İdealde Hıdrellez coşkusu
Yayınlanma:

Baharın müjdecisi olarak biline Hıdırellez coşkusu İdeal yurtlarında muhteşem görsel gösteri ve müzikli eğlence ile kutlandı. ABK şirketler gurubu yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baydar’ın da katıldığı programda öğrenciler ve kurum çalışanları gönüllerince eğlendi.

Ahmet Baydar program öncesi yaptığı kısa konuşmasında “Tüm annelerimizin anneler gününü canı gönülden kutluyorum. Ayrıca Baharın habercisi olan Hıdırellezi’nde güzellikler getirmesini diliyorum” dedi.

GÖRSEL ŞÖLEN

Konuşmaların ardından İdeal yurtları 21. şubede tam anlamı ile bir görsel şölen yaşandı. Volkanların yakıldığı, konfetilerin patlatıldığı ve havai fişek gösterilerinin yapıldığı eğlence 21 şubeden katılan diğer öğrenci ve çalışanların canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenmesi ile devam etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden programda ayrıca katılımcılara sahlep, lokma tatlısı ve popcorn ikram edildi. Program gece yarısında son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.