İGOR ÜRÜNLERİ SPORMARKET’TE

İGOR ÜRÜNLERİ SPORMARKET’TE

İGOR ÜRÜNLERİ SPORMARKET’TE
Yayınlanma:

Günümüzde İspanya’nın ünlü kadın ve çocuk markası olarak bilinen İgor, kaliteli malzemesi, enerjik tasarımları ve cıvıl cıvıl renk seçenekleriyle dünyada büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

 

Marka olarak önceliğini dayanıklı ürünler üretmekten yana kullanan İgor, anti-kanserojen maddeden üretilen su geçirmez yapıya sahip ürünleri ile özellikle ailelerin ilk tercihler arasında yerini alıyor.

 

Özellikle çocuk ayakkabısı seçerken dikkat edilmesi gereken noktalardan biri ayak sağlığını korumasıdır. Farklı tasarımlarla dikkat çeken İgor ayakkabıları, çocukların ayak gelişimini pozitif etkileyen tabanı sayesinde sağlıklı bir ortam oluşturmasının yanında, capcanlı renkleriyle çocukların masalsı dünyalarına renk katıyor.

 

Soğuk kış günlerinde çocuğunuzun ayaklarını sıcacık tutacak çocuk botlarından yağmur çizmelerine, günlük giyebileceği çocuk ayakkabılarından ve yaz aylarında ayaklarının rahat bir nefes almasını sağlayacak çocuk sandaletlerine, denizde ayağını korurken aynı zamanda rahat etmesini sağlayacak deniz terliklerine kadar dört mevsim kullanabilecek geniş ürün seçenekleri sunan İgor, birbirinden eğlenceli renkleriyle birbirinden farklı alternatifler sunuyor.

 

Burnu açık ve kapalı olan İgor sandalet modelleri cırt cırtlı bantlarla tasarlanmış olup, çocuklara tek başına giyme kolaylığı sağlar. Ayrıca ayakların yapısına göre ayarlanabilir özelliği sayesinde gün içerisinde ayakların daha rahat olmasına ve kolayca kavramasına olanak tanır. Yaz aylarının vazgeçilmez seçeneklerinden biri olan sandaletler yaz günlerinin enerjisini çocukların ayaklarında taşıyor.

 

Kadın ve çocuklara özel tasarımlarıyla kendine hayran bırakan İgor, hem sizi hem minikleri mutlu edecek koleksiyonları ile sağlıklı ve güveli bir kullanım imkanı sunmaya devam ediyor.

 

Minicik ayakları süsleyen en hoş İgor ayakkabı modelleri hem kız hem erkek çocukları için birbirinden şirin renk seçenekleri ve alternatifleri ile sizleri bekliyor.

 

Sizde çocuklarınızın ayak ve bacak sağlığını düşünürken, şık görünmelerini de istiyorsanız Spor market aracılığı ile İgor ürünlerini mutlaka incelemelisiniz. Ayrıntılı bilgi için : adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.