İMO'da Sandıktan Meslekte Birlik çıktı

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi bugün yapılacak seçim öncesinde Bera Otel’de düzenlenen program ile 15. Olağan Kurulu’nu gerçekleştirildi. İMO'da Meslekte Birlik Grubu Başkanı Süleyman Kamil Akın oldu

İMO'da Sandıktan  Meslekte Birlik çıktı
Yayınlanma:

Türkiye Mühendisler ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası Bera Otel’de 15’inci Olağan Kurulu’nu gerçekleştirdi. Kurula 14’üncü dönem Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hakkı Erkan, 15. dönem adayları Faruk Demet ve Süleyman Kamil Akın, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Celil Çalış’ın yanı sıra çok sayıda delege ve üye katıldı.

Kurulda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hakkı Erkan, 15’inci Olağan Kurul’un İnşaat Mühendisleri Odası’na hayırlı olmasını dileyerek; “30 yıldır meslektaşlarımızın sesi olan TMMOB Konya Şubesi’ne hizmet eden tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz dönem seminerler ve çalışmalarda yoğunlaştık. Bu görev anlayışı ile bayrağı diğer arkadaşlarıma devretmenin gururunu yaşıyorum. Genel kurulumuzun ve temsilcilerimizin birlik ve beraberlik içerisinde çalışmasını temenni ediyorum” ifadesini kullandı.  

Kurula konuşmacı olarak katılan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Yaşar Kaltakçı ise şunları söyledi;“Genel kurulumuzun vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu seçimde diğer seçimlerden farklı olarak iki aday ve haliyle iki liste olacak. Bu durumunda odamızda yeni bir hareketlenmeye neden olacaktır. Oda arkadaşlarımız daha çok bir araya geldi. Kurulumuza ve adaylara başarılar diliyorum” dedi.  Genel Kurul sonunda Meslekte Birlik Grubu Başkanı Süleyman Kamil Akın İnşaat Mühendisleri Odası’nın yeni başkanı seçildi.

Muhabir: Berat Bayındır

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.