İnsansı Robotlar İstanbul'da gönülleri Fethetti

Konya’nın yazılım firması AKINSOFT tarafından üretilen insansı robotlar, 11-16 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Maktek Avrasya Fuarı’nın ilk gününde göz doldurdu.

İnsansı Robotlar İstanbul'da gönülleri Fethetti
Yayınlanma:

27 ülkede 2 bini aşkın çözüm ortağı ile bilişim ve yüksek teknoloji sektörünün başarılı isimlerinden olan AKINSOFT, her geçen gün hızla büyümeye ve gelişirken uluslararası platformda da Türkiye’yi gururlandırmaya devam ediyor. Ulusal ve uluslararası alanda birçok fuarda yer alan AKINSOFT, bu kapsamda 11-16 Ekim 2016 tarihleri arasında Büyükçekmece TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Maktek Avrasya Fuarı' na ürettiği insansı robotlarıyla katıldı. Binlerce kişi ve birçok işletmenin ziyaret ettiği fuarda AKINSOFT'un Robotik Departmanı tarafından üretilen, tüm parçaları ve yazılımı tamamen AKINSOFT tasarımı olan Robot Hostes ADA'lar, açılışta tüm ziyaretçilere yaptığı hoş geldiniz konuşmasının ardından robot ekibi ile dans şov yaparak tüm ilgiyi üzerinde topladı.
Fuara katılan Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, AKINSOFT'un yakında açılışı gerçekleşecek olan insansı robot fabrikası ve ürettiği insansı robotlar için Özgür Akın'ı tebrik ederek, Türkiye’de bu tarz girişimlerin ne denli önemli olduğunu vurguladı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Bakan Yardımcısı Metin, AKINSOFT standını ziyaret ederek Özgür Akın'dan insansı robotlar ve insansı robot fabrikasının açılışı hakkında bilgi aldı. AKINSOFT Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Akın da, Bakan Yardımcısı Metin ile yaptığı görüşmede insansı robotların önümüzdeki günlerde birçok sektörde aktif olarak insan hayatında yer alacağını bildirerek, Metin'i yakında gerçekleştirilecekleri insansı robot fabrikasının açılışına davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.