İsmail Kahraman Konya'ya geliyor #KonyaHaber

Türkiye genelinde 45 ilde faaliyet gösteren Birlik Vakfı Konya Şubesi’nin resmi açılışı, ekim ayında vakfın kurucu başkanı TBMM Başkanı İsmail Kahraman tarafından yapılacak.

İsmail Kahraman Konya'ya geliyor #KonyaHaber
Yayınlanma:

Türkiye genelinde 45 ilde kurulan Birlik Vakfı, Konya şubesinin resmi açılışını Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman’ın katılımıyla ekim ayında yapacak.

Türkiye’de 1980 yılına kadar gençlerin bilimsel ve teknolojik bilgilere sahip, inançlı, çağdaş, vatansever ve kültürlü bireyler olarak yetişebilmeleri amacıyla kurulan Milli Türk Talebe Birliği’nin (MTTB) devamı olarak 29 Mayıs 1985’te İstanbul’da TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abdülkadir Aksu, Mehmet Alacacı gibi MTTB’den gelen ünlü siyasetçiler tarafından kurulan Birlik Vakfı, Konya şubesini de açıyor.

Ekim ayında yapılacak açılışa vakfın kurucularından Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın da katılacağını dile getiren Birlik Vakfı Konya Şube Başkanı Orhan Gündüz, 2016 yılının ekim ayından beri faaliyetlerine devam eden vakfın, “Her Cumartesi Birlikteyiz” konulu programlarla insanların bilgi ve kültür birikimine katkıda bulunmaya çalıştığını söyledi.

Gündüz, “Geleceği teminatı olan gençlerin inançlı, vatansever, kültürlü, çağdaş, ilmi seviyesi yüksek, bilimsel ve teknolojik bilgilere sahip birer şahsiyet olmalarını sağlamak ve milletimizin birlik ve huzur içinde kalkınma ve gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla kurulan vakfımızda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da alanında uzman, ulusal ve uluslararası konuklarımızla konferanslar, seminerler ve sohbetler düzenleyeceğiz. Yabancı dil kursları, öğrenim bursları, kültürel ve tarihi geziler gibi etkinliklerle de gençlerimize destek olmaya çalışacağız. Gönüllülük esasına dayalı olarak çalışan vakfımızda gelecek neslimizin tam donanımlı birer birey olarak yetişmeleri için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Başkan Gündüz, bütün Konyalıları Kültürpark içindeki Konya evlerinde faaliyet gösteren Birlik Vakfı Konya Şubesi’nin açılışına ve vakıfta gönüllü olarak çalışmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.