İstanbul kitap fuarı 553 bin kişi tarafından ziyaret edildi

Anadolu Ajansı'nın global iletişim ortaklığıyla düzenlenen 34. Uluslararası Kitap Fuarı 553 bin kişi tarafından ziyaret edildi

İstanbul kitap fuarı 553 bin kişi tarafından ziyaret edildi
Yayınlanma:

İSTANBUL (AA) - Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortaklığıyla düzenlenen 34. Uluslararası Kitap Fuarı 553 bin kişi tarafından ziyaret edildi.

Konuya ilişkin açıklamaya göre, TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğinde, "Mizah: Hayata Gülümseyerek Bakmak" temasıyla TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 7 Kasım'da açılan fuar, kitapseverlerin yoğun ilgisi ile sona erdi. Fuarın bitiş saatinde yayınevleri standlarında çalışan görevliler fuarı alkışlarla kapattılar. 

Öğrenci, öğretmen ve emeklilerin ücretsiz olarak ziyaret ettiği fuarı, geçen sene 503 bin kişi ziyaret ederken bu sene 50 bin kişilik artış dikkati çekti.

Türkiye ve yurtdışından 750 yayıneviyle sivil toplum kuruluşunun katıldığı fuar kapsamında çok sayıda söyleşi, panel, çocuk etkinlikleri, dinleti ve imza günleri düzenlendi. 

Ünlü yazarlarla okuyucuları bir araya getiren ve 553 bin kişinin ziyaret ettiği Kitap Fuarı'yla eş zamanlı düzenlenen 25. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı-ARTİST 2015 de sona erdi. 

Anadolu Ajansı yayınlarına yoğun ilgi

34. Uluslararası Kitap Fuarı'nın global iletişim ortağı olan Anadolu Ajansı'nın (AA) standına kitapseverler yoğun ilgi gösterdi. 

TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle "Mizah: Hayata Gülümseyerek Bakmak" temasıyla gerçekleştirilen fuarda, AA'nın, "Türkiye Cumhuriyeti 80 Yıl Kronolojisi" kitabı ile 2013 ve 2014 almanakları tanıtıldı.

Almanakların Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu stantta, AA Kurumsal İletişim Direktörlüğü yetkilileri de yoğun ilgi gören kurumsal yayınlar hakkında kitapseverlere bilgi verdi.

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.