İşte FETÖ'nün 3. Ana Jet Üs Komutanlığı yapılanması

İşte FETÖ'nün 3. Ana Jet Üs Komutanlığı yapılanması

İşte FETÖ'nün 3. Ana Jet Üs Komutanlığı yapılanması
Yayınlanma:

FETÖ/PDY'nin Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığındaki "mahrem askeri ünite yapılanma" şeması çıkartıldı.
Soruşturma kapsamında alınan ifadeler ve elde edilen bilgilere göre, FETÖ/PDY'nin Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığındaki "mahrem askeri ünite yapılanma" şeması çıkartıldı. 

FETÖ/PDY'nin TSK içerisindeki yapılanmasının örgütün "mahrem üniteler" altındaki yapılanmasında yer aldığı ve bu yapılanmanın örgütün en mahrem yerlerinden olduğu tespit edildi. 

Örgütün mahrem ünitesinde görev alacak kişi ile aranan nitelikte eleman temini, "il eğitim danışmanı" adı verilen örgüt üyesinin yetkisinde bulunuyor.

FETÖ/PDY'nin Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığındaki yapılanmasının en tepesindeki sorumluya "müdür", askeri personelden sorumlu olan örgüt üyelerine ise "asker abisi" ya da "öğretmen" adı veriliyor.

Silahlı terör örgütünün, hava üssündeki özel yapılanmasında görev alanların da örgütün gizlilik ve tedbir kuralına riayet ederek kod isimler kullanıyor.

FETÖ/PDY'nin "mahrem üniteleri" altında yer alan TSK'nın alt özel birimi hava üssü yapılanması ile emniyet yapılanmasının benzerlik gösterdiği dikkati çekiyor.

Fotoğrafı büyütmek için üzerine tıklayın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.