İzmir'in Dağlarında Çiçek Gibi Açalım!

Son 3 resmi maçında yenilgi almayan Atiker Konyaspor, bugün kritik bir maça çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, deplasmanda sezonun flaş takımı Göztepe ile karşılaşacak. Anadolu Kartalı, güçlü rakibini yenerek rahatlamak istiyor

İzmir'in Dağlarında Çiçek Gibi Açalım!
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor, Süper Lig’in 16.haftasında bugün deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta Karabükspor karşısında sahasında kazanarak kritik bir galibiyet alan yeşil-beyazlı ekip, İzmir deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek amacında.

Ligde 14 puanda yer alan ve son 3 resmi maçından yenilgi almayan Anadolu Kartalı, güçlü rakibini deplasmanda devirerek puanını 17’e çıkararak rahatlamak istiyor. Konyaspor’da Traore’nin yanı sıra Amir Hadziahmetovic, Eren Albayrak ve Volkan Fındıklı da zorlu deplasmanda forma giyemeyecek. 

GÖZTEPE ÇOK FORMDA

Atiker Konyaspor’un rakibi Göztepe bu sezon sergilediği performansla ligin en dikkat çeken takımlarından biri olarak göze çarpıyor. Uzun yıllar sonra bu sezon yeniden Süper Lig’e yükselen İzmir ekibi, şu ana kadar oynadığı 15 maçta 24 puan toplama başarısı gösterdi.

Tamer Tuna yönetiminde ligde üst sıraları hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, ligde oynadığı son 3 maçı da kazanma başarısı gösterdi. Göztepe bu sezon sahasında tüm rakiplerine gol atma başarısı gösterdi. Göztepe’de sakatlıkları bulunan Hakan Çinemre ve Adama Traore bugünkü maçta takımdaki yerini alamayacak.

MAÇ SAAT 20.00’DE BAŞLAYACAK

Süper Lig’in 16.haftasında oynanacak Göztepe - Atiker Konyaspor maçı bugün saat 20.00’de başlayacak. Bornova Stadı’nda oynanacak karşılaşmada hakem Hüseyin Göçek düdük çalacak. Karşılaşma beIN Sports 2’den canlı olarak yayınlanacak. Zorlu maçta tüm tribünler tamamen dolması bekleniyor. İki takım taraftarları da mücadeleye büyük ilgi gösterecek.

Saat: 20.00

Stat: Bornova

Hakem: Hüseyin Göçek

Yayın: beIN Sports 2’den

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.