Kadın Sürücü, Metro Girişinde Bekleyen Yayaları Ezdi: 2 Ölü, 2 Yaralı

İstanbul Kartal'da aracın kontrolünü kaybeden sürücü, metro istasyonu girişi önünde bekleyen vatandaşların arasına daldı. Kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kadın Sürücü, Metro Girişinde Bekleyen Yayaları Ezdi: 2 Ölü, 2 Yaralı
Yayınlanma:

İstanbul, Kartal'da, sabah 09.15 sıralarında kadın sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, metro istasyonunun girişinde bekleyenlere çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

2 ÖLÜ, 2 YARALI

Kadın sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, metro istasyonunun girişindeki yürüyen merdivenin dış duvarına, ardından da istasyon girişinde bekleyenlere çarptı.

Kazada Firdevs Isırgan (46) olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı 3 kişi ise Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Hastanede tedavi gören Lale Türkmen'in (27) de hayatını kaybettiği belirlendi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Bu arada, ölen şahsın yakınları, olay yerine gelerek araçlara saldırdı. Şahısları polis ve sağlık görevlileri sakinleştirmeye çalıştı.

"ÇOK HIZLI GELDİ VE..."

Görgü tanıkları, "Otomobil çok hızlı bir şekilde geldi ve metro girişinde bekleyenlere çaptı. Bir kişi öldü, diğerlerini hastaneye kaldırdılar." diyerek kazayı anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.