“Karanlık bir seçim oldu”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Murat Çiçek, “Çıkan sonuçlardan Milliyetçi Hareket Partisi özellikle Konya teşkilatı olarak memnun değiliz” dedi.

“Karanlık bir seçim oldu”
Yayınlanma:

MHP İl Başkanı Çiçek, 1 Kasım seçimlerinin ardında gazetemize özel değerlendirmelerde bulundu. Başkan Çiçek, 1 Kasım seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi. Çıkan sonuçlardan MHP olarak memnun olmadıklarını ifade eden Çiçek, “Çıkan sonuçlardan Milliyetçi Hareket Partisi özellikle Konya teşkilatı olarak memnun değiliz. Zira biz Konya’da sahadaki çalışmamızla Konya’da daha yüksek bir oy oranı bekliyorduk. Tabi buna da neler etkili oldu dersek, özellikle 7 Haziran’dan sonra AKP’nin uygulamış olduğu politikalar etkili olmuştur” dedi.

“SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Seçime bizzat Cumhurbaşkanı ve onun yönlendirmesiyle Davutoğlu’nun götürdüğü bir algı operasyonu oluşturulduğunu söyleyen Başkan Çiçek, “Bu algı neticesinde ülkeye, vatandaşlarımıza, bir ekonomik darbe olacak noktasında, ikincisi olarak da bir terör tehdidi var mal ve can güvenliği noktasında bir buhrana sürüklenmiştir ve sanki tek başına iktidar olmazsa ülke kaosa sürüklenecek gibi bir hava estirilmiş. Seçmenimizde bu oyuna inanmıştır. Bundan sonraki süreci yakinen takip edeceğiz zira Milliyetçi Hareket Partisi’nin duruşu bundan sonra daha da önem arz etmektedir. Biz teşkilatlar olarak, özellikle Konya İl Başkanlığı nezdinde söylüyorum genel başkanımızın emrindeyiz. Bu noktada da bir bütün halinde hareket etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“ALGI OLUŞTURULMUŞTUR”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin istifasının söz konusu olmadığına dikkat çeken Başkan Çiçek, bir algı operasyonu oluşturulduğunu ifade ederek, “Milletimiz bir algıya maruz bırakılmış, bir kaos ortamı içerisinde tablo sergilenmiştir. Biz son bir hafta seçimden ziyade sandık güvenliğini konuştuk. Ülkemiz için vahim gelişmelerdir. Karanlık bir seçim yaşanmıştır. Ama tabii ki çıkan sonuca her halükarda saygılıyız. Ama biz MHP’nin bundan sonraki duruşunun daha da önem arz edeceğini düşündüğümüzden dolayı tüm teşkilatlarımız olarak genel başkanımızın emrinde hareket etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (Adnan Yıldırım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.