Karatay'da eğitim toplantısı #konyahaber

Karatay Kaymakamlığı, Karatay Belediyesi, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kısa adı AKİP olan Akademik Kaliteyi İyileştirme Projesi için bir araya geldi

Karatay'da eğitim toplantısı #konyahaber
Yayınlanma:

Toplantıda söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli üniversite sınavına hazırlanan maddi imkanı kısıtlı ve başarılı öğrencilere soru bankaları ve eğitim fasikülleri sağlayacak AKİP projesinin Karatay’daki yüksek eğitim kapasitesini daha da yukarılara taşıyacağını belirtti.

Başkan Hançerli fiziki olarak okulların çevre düzenlemelerinin yapıldığını 75 okula 75 kütüphane, 20 okul, 5 kapalı spor salonu ve 16 suni çim sahayı belediye öz kaynakları ile eğitim camiasına kazandırdıklarını söyleyerek; Karatay’ın fiziki açıdan eksiği kalmadığını vurguladı.

Hançerli, yapılan binaların içerisinde verilen eğitimi daha da pekiştirmek için kurumlar arası işbirliği ile çalışıldığını söyledi.

“Gençler bizim geleceğimizdir” diyen Hançerli, çalışmaların aralıksız süreceğini belirtti. AKİP projesinin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Hançerli, kurumlar arası işbirliğinin önemine değindi.
 
Başkan Hançerli’nin ardından söz alan Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav 11 ve 12’ların üniversiteye sınavına hazırlıkları aşamasında öğrencilerin eğitim ve öğretimlerine katkıda bulunmak amacıyla AKİP projesinin çok önemli olduğunu söyledi. Büyükmanav Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye hem AKİP projesine verdiği büyük destek hem de yaptığı eğitim yatırımları için teşekkürlerini sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.