Kazalar bayramın tadını kaçırdı

Kurban bayramı tatilinde yurdun dört bir yanında meydana gelen trafik kazalarında bilanço ağır olurken, Konya’da da 4 kişi hayatını kaybetti.

Kazalar bayramın tadını kaçırdı
Yayınlanma:

9 güne çıkarılan Kurban Bayramı tatilinde bütün önlemlerin alınmasına rağmen trafik kazalarının önüne yine geçilemedi. Her bayram olduğu gibi bu bayramda bilanço yine ağır oldu. Tatilcilerin yolları doldurmasıyla beraber peş peşe kaza haberleri de gelmeye başladı. 9 güne çıkarılan Kurban Bayramın ilk 8 gününde Türkiye genelinde 132 trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen 132 trafik kazasında ise toplam 113 kişi öldü ve 500’den fazla kişi de yaralandı.

KONYA’DA 4 KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN 24 KİŞİ DE YARALANDI

Kurban Bayramı tatili boyunca meydana gelen farklı trafik kazaları, bayramın tadını kaçırdı.

Beyşehir ilçesinde meydana gelen üç farklı kazada bir kişi hayatını kaybederken 1’i çocuk olmak üzere 8 kişide yaralandı. Yunak İlçesinde otomobil ile ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 10 kişi yaralanırken, Kulu ilçesinde ticari taksi ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi, Ereğli’de otomobilin yayalara çarpması sonucu 1 ağır 4 kişi, Konya’da otomobilin kontrolden çıkması üzerine ise 1 kişi yaralandı. Yine Konya’da meydana gelen diğer bir trafik kazasında ise hafif ticari araç köprüden uçtu. Meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti. (Kader Eşiyok)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.