Kılıçdaroğlu A Haber ve ATV'yi ölümle tehdit etti!

Geçtiğimiz hafta partisinin grup toplantısında sahte belgeler sallayarak kendini küçük düşüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu A Haber ve ATV başta olmak üzere Turkuvaz Medya ve çalışanlarını tehdit etti. Kılıçdaroğlu medya grubuna yönelik olarak boynuna yağlı urgan geçirme tehdidinde bulundu.

Kılıçdaroğlu A Haber ve ATV'yi ölümle tehdit etti!
Yayınlanma:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu A Haber ve ATV başta olmak üzere 3 binin üzerinde çalışanı bulunan Turkuvaz Medya kuruluşunu ve çalışanlarını tehdit etti."Boynunuza ne takacağımı iyi biliyorum" diyen Kılıçdaroğlu'na tepkiler çığ gibi.

URGANINDAN KORKMUYORUZ!

Türkiye'de yerli ve milli yayıncılığın adresi olan Turkuvaz Medya olarak 15 Temmuz gecesi millet son vatanı için can ve kan dökerken kaçan Kılıçdaroğlu'nun tehditlerinden korkmuyoruz.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 17-25 Aralık sonrası Reza Zarrab'ı arkasına Türk Bayrağı koyarak canlı yayına çıkaran A Haber'i eleştirdi. Kılıçdaroğlu, "Şeref madalyası takmalıydık" diyen A Haber'e, "Ben senin boynuna ne takacağımı çok iyi biliyorum" dedi. A Haber Kılıçdaroğlu'nun bu ifadesine tepki yayını yaptı. Televizyon kanalı, "Yağlı urganından korkmuyoruz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.