Kılıçdaroğlu'na büyük tepki Sosyal medyada ilk sıraya yerleşti...

Asılsız iddialar ve sahte belgelerle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarını hedef alan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hedefinde bu kez de Turkuvaz Medya grubu ve çalışanları vardı.

Kılıçdaroğlu'na büyük tepki Sosyal medyada ilk sıraya yerleşti...
Yayınlanma:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu A Haber ve ATV başta olmak üzere Turkuvaz Medya ve çalışanlarına yönelik adeta tehdit içeren ifadeler kullandı. Bu açıklamaların ardından CHP liderine toplumun her kesiminden büyük tepkiler geldi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bu hafta da yeni belgeler açıklayacağına ilişkin bir beklenti oluşturup yine deyim yerindeyse skandal açıklamalara imza attı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu A Haber ve ATV başta olmak üzere 3 binin üzerinde çalışanı bulunan Turkuvaz Medya kuruluşunu hedef alarak; A Haber'i de kınıyorum, A televizyonunu da kınıyorum. Bir de tweet atıyorlar, şeref madalyası takmalıydık. Tak bakalım, nereye takacaksın, ama ben senin boynuna neyi takacağımı çok iyi biliyorum." dedi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun A Haber ve ATV başta olmak üzere Turkuvaz Medya ve çalışanlarını tehdit etmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kalın, "Şiddetle kınıyorum. Çirkin ve seviyesiz üslup. Kabul edilebilir bir durum değil." ifadelerini kullandı.

İşte Kılıçdaroğlu'nun medyayı hedef alan bu ağır sözlerinin ardından sosyal medyada #AHaberSusturulamaz etiketi ilk sıraya yerleşti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.