KKTC’de 7 bin Konyalı var

KKTC’de yaklaşık 7 bin Konyalının yaşadığını belirten KKTC Ekonomi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun, “Sanayi ve hizmet sektöründe Konya’dan destek alabiliriz” dedi.

KKTC’de 7 bin Konyalı var
Yayınlanma:

ISO ilk 1000 Konyalı Firmalar Ödül Töreni’ne katılmak üzere Konya’ya gelen KKTC Ekonomi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’yu ziyaret etti. Ziyarette MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, MÜSİAD Konya Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri de bulundu.

YAVRU VATANLA İŞ BİRLİĞİ

Yavru vatan KKTC’li belediyelerle iş birliği yapmaktan büyük onur duyacaklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Sosyal belediyecilik alanında ve teknik hizmetler noktasında KKTC’li belediyelerimizle her zaman bilgi paylaşımında bulunmaya hazırız” diye konuştu.

7 BİN KONYALI

KKTC’de yaklaşık 7 bin Konyalının yaşadığını belirten KKTC Ekonomi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun ise, “Sanayi ve hizmet sektöründe Konya’dan destek alabiliriz. Ayrıca Konya’daki belediyelerle ‘kardeş belediye’ protokolleri imzalayarak belediyelerimiz arasındaki ilişkileri geliştirebiliriz” ifadelerini kullandı. (Melek Sarıtaş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.