KKTC’Lİ Bakandan Başkan Toru’ya Ziyaret

Konya’da bulunan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Ekonomi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun, merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru’yu makamında ziyaret etti.

KKTC’Lİ Bakandan Başkan Toru’ya Ziyaret
Yayınlanma:

ISO İlk 1000 Konyalı Firmalar Ödül Töreni’ne katılmak üzere şehrimize gelen KKTC Ekonomi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’yu ziyaret etti. Ziyarette MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, MÜSİAD Konya Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri de bulundu.

kktc-3.jpg

“KKTC’Lİ BELEDİYELERE TEKNİK DESTEK VEREBİLİRİZ”

Yavru vatan KKTC’li belediyelerle iş birliği yapmaktan büyük onur duyacaklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Sosyal belediyecilik alanında ve teknik hizmetler noktasında KKTC’li belediyelerimizle her zaman bilgi paylaşımında bulunmaya hazırız. Konya’daki belediyeler olarak ülkemizdeki pek çok belediye tarafından örnek alınıyoruz” diye konuştu.

kktc-4.jpg

“KKTC’DE 7 BİN KONYALI YAŞIYOR”

KKTC’de yaklaşık 7 bin Konyalının yaşadığını belirten KKTC Ekonomi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun ise, “Sanayi ve hizmet sektöründe Konya’dan destek alabiliriz. Ayrıca Konya’daki belediyelerle ‘kardeş belediye’ protokolleri imzalayarak belediyelerimiz arasındaki ilişkileri geliştirebiliriz” ifadelerini kullandı.

kktc-2.jpg

Konuşmalardan sonra Başkan Toru, Bakan Atun’a kapı motifinin olduğu plaket takdim etti. Bakan Atun da Başkan Toru’ya tablo hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.