Kocaman: "Bir iki haftaya yönetimle görüşeceğim"

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 3-0 mağlup oldukları Medipol Başakşehir maçının ardından yayıncı kuruluşa çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kocaman: "Bir iki haftaya yönetimle görüşeceğim"
Yayınlanma:

Kocaman, maçı kazanan Medipol Başakşehir'i planlarını uygulayarak galip geldiklerini söyleyerek kutladı.

Aykut Kocaman, "Galibiyeti hak eden taraftılar. Bütüne bakıldığı zaman bize göre kendi oyun planlarını uygulama konusunda son derece kararlı bir şekilde davrandılar. Maçı kazanma iradesini çok net bir şekilde gösterdiler ve iyi oyunla maç öncesi çok zor görünen deplasmanı rahat geçtiler. Oyunla ilgili kısa konuşacağım. Özellikle maçı ve skoru yakın götürdüğümüz her dakika bizim için avantaj olacaktı. Çünkü Başakşehir’in şuan ki durumu maç öncesi- sonrası rakipleri düşünüldüğü zaman rakiple yakın skorla mücadele etmemiz bize avantaj sağlayacaktı. Her şeyi bozan çok basit diyeceğimiz gol yememiz oldu. O dakikadan sonra tamamen Başakşehir’in istediği her şey oldu. Oyun genişledi, bizim planlı oyunumuz tamamıyla zorlama oyuna döndü. Oyunun kontrolü daha fazla Başakşehir’e geçti. Yediğimiz gol çok erkendi. Çevirmek için de açıkçası gücümüz yetmedi" ifadelerini kullandı.

Gelecek sezonla ilgili planları sorulan Kocaman, "Gelecek sezonla ilgili bir iki hafta içinde yönetimle genel değerlendirme yaparız" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.