KOMEK ve ASEM'de kayıt zamanı

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Eğitim ve Sanat Merkezleri (ASEM)’nde yeni dönem kayıtları 19-30 Eylül tarihleri arasında www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden yapılacak.

KOMEK ve ASEM'de kayıt zamanı
Yayınlanma:

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ile Aile Eğitim ve Sanat Merkezlerine kayıtlar 19-30 Eylül tarihleri arasında internet üzerinden yapılacak.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KOMEK’in meslek edindirme alanında Türkiye’ye model olduğunu belirterek, bugüne kadar 400 binin üzerinde insanın KOMEK’ten istifade ettiğini söyledi. Bir halk üniversitesi olan KOMEK’lerin son 2 yıldır ilçelerde de yaygınlaştığını ve her geçen gün büyüdüğünü kaydeden Başkan Akyürek, KOMEK’in Konya’nın, hatta Türkiye’nin en büyük, en önemli ailelerinden biri olduğunu dile getirdi. İstihdama katkıda bulunan, sanatkar yetiştiren ve kursiyerlerin kişisel gelişimini sağlayan KOMEK’in 18’i ilçelerde olmak üzere şehir genelinde 50’nin üzerinde merkezde eğitimlerini sürdürdüğünü vurgulayan Başkan Akyürek, “Bütün hemşehrilerimiz mutlaka KOMEK sertifikası alsınlar. Hem iş bulmaları kolaylaşacak hem de sosyal çevre, komşuluk ilişkilerini güçlendirme, yeni dostlar edinme imkanına kavuşacaklar” dedi.
KOMEK bünyesindeki ASEM’lerin şehir merkezi ile Ilgın ve Ereğli’nin yanında bu dönem ilk kez Akşehir’de de kayıt alacağını kaydeden Başkan Akyürek, 12 ilçede KOMEK-KOSGEB işbirliğiyle açılacak Uygulamalı Girişimcilik Kursu da sözlerine ekledi.

Kayıtlar internetten
Bilişim teknolojilerinden yabancı dillere, 3D studio max, autocad-solidworks kurslarından ebru, çini, hat, tezhip gibi gelenekli sanatlara kadar onlarca alanda eğitim veren KOMEK ve ASEM’lerde kayıtlar 19-30 Eylül tarihleri arasında www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden alınacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.