Konya 4'üncü Kez Fuhuş Kartvizitlerini Sokağa Atarken Yakalandı

4'üncü kez fuhuş kartvizitlerini sokağa atarken yakalandı "Onları çöpde buldum" dedi Konya'da 28 yaşındaki Ali L., fuhuş amaçlı üzerinde kadın isimleri ve telefon numaraları bulunan kağıtları sokaklarda yola atarken polis tarafından suçüstü yakalandı.

Konya 4'üncü Kez Fuhuş Kartvizitlerini Sokağa Atarken Yakalandı
Yayınlanma:

4'üncü kez fuhuş kartvizitlerini sokağa atarken yakalandı "Onları çöpde buldum" dedi Konya'da 28 yaşındaki Ali L., fuhuş amaçlı üzerinde kadın isimleri ve telefon numaraları bulunan kağıtları sokaklarda yola atarken polis tarafından suçüstü yakalandı. Bu yıl içiresinde 3 kez daha 'Fuhuşa aracılık etmek, fuhuş yolunu kolaylaştırmak' suçundan yakalanan ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığı öğrenilen Ali L.'nin polise verdiği ilk ifadesinde, "Ben o poşeti çöpte buldum. Kartları yere ben atmıyordum. Siz uyduruyor sunuz." dediği öğrenildi. Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliğine bağlık ekipler, fuhuş amaçlı kadın isimleri ve telefon numaraları bulunan kağıtları sokaklarda yere atıldığı ihbarının alınması üzerine harekete geçti. Polis, verilen eşgaller doğrultusunda daha önceden aynı suçtan yakalanan Ali L.'yi takibe aldı. Ali L. dün öğle saatlerinde poşetten çıkardığı kağıtları yere atarken polis tarafından suçüstü yakalandı. Ali L.'nin üzerinde yapılan aramada ise 500 adet kartvizit bulunduğu öğrenildi.

3 KEZ YAKALANIP SERBEST KALMIŞ

Nisan ayında 2 kez, Temmuz ayında da 1 kez üzerinde hayat kadınlarının numaraları ve isimleri bulunan kartvizitleri yere atarken yakalanan Ali L.'nin 'Fuhuya aracılık etmek, fuhuş yolunu kolaylaştırmak' suçundan çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığı belirtildi. Gözaltına alınan Ali L.'nin polise verdiği ilk ifadesinde, "Ben o poşeti çöpte buldum. Kartları yere ben atmıyordum. Siz uyduruyor sunuz." dediği öğrenildi. Ali L., yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.