Konya Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun, yine en başarılı belediye başkanları arasında #KonyaHaber

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, bir araştırma şirketinin yaptığı ankette 30 Büyükşehir Belediyesi İlçe Belediye Başkanı arasında ilk 10 içerisinde yer aldı.

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun, yine en başarılı belediye başkanları arasında #KonyaHaber
Yayınlanma:

Dünya Araştırmalar Derneği ESOMER üyesi olan ORC Araştırma Şirketi, 30 Büyükşehirde gerçekleştirdiği anket çalışması sonrası 2017 Eylül ayının en başarılı Büyükşehir Belediyeleri ve ilçe belediye başkanlarını belirledi. ORC Araştırma Şirketi, 30 büyükşehir belediye başkanı ile Büyükşehir İlçe Belediye başkanlarının performansını ölçtü. Düzenlenen anketin ardından sonuçlarını ise kamuoyu ile paylaştı. Vatandaşların ilçe belediyesi hizmetleri ile ilgili kanaatlerini tespit etmek amacıyla, 18-25 Eylül 2017 tarihleri arasında 30 büyükşehirde toplam 12 bin 305 kişi ile “CATI-Bilgisayar Destekli Telefon Görüşmesi” yöntemiyle gerçekleştirilen ankette başarı oranı yüzde 50’nin üzerinde olan büyükşehir ve ilçe belediye başkanları kamuoyuna açıklandı. Sosyal yardımlar, yeşil alan ve parklar, ulaşım, çevre düzenlemesi ve temizliği, kent estetiği gibi konuların esas alınarak “belediye hizmetlerinin tümünü değerlendirdiğinizde, ilçe belediyenizi ve belediye başkanınızı başarılı buluyor musunuz?” sorusunun yöneltildiği ankette, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’un başarı oranı yüzde 53,5 olarak dikkat çekti. ORC Araştırma Şirketi’nin resmi internet sitesinden paylaştığı anket sonuçlarına göre, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yüzde 53,5’lik başarı oranı ile büyükşehir ilçe belediye başkanları arasında başarılı ilk 10 isim arasında yer aldı. Özaltun, aynı zamanda bu başarısıyla Konya’da, ilk 10 liste içerisinde yer bulan tek ilçe belediye başkanı oldu.
Aynı araştırma şirketinin daha önce yaptığı yerel yönetimler performans araştırması en başarılı ilçe belediye başkanları değerlendirmesinde de Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun 6’ıncı sırada yer bulmuştu.
Belediye Başkanı Murat Özaltun, anket sonuçlarının kamuoyuna açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, “Biz gecemizi gündüzümüzü Beyşehir’e adadık. Hemşerilerimizin teveccühü ve desteği ile Konya’nın tek ilçesi Beyşehir olarak listede yer aldık. Tüm vatandaşlarımıza değerlendirmeleri ve destekleri nedeniyle şükranlarımı sunuyorum. Yapacağımız inşallah daha çok hizmetler var. İlçemiz ve halkımız, hizmetin en iyisini hak ediyor” değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.