Konya Beyşehir'de Spor Kompleksi Törenle Açıldı

Konya Beyşehir'de ilçeye yaptırılan spor kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Konya Beyşehir'de Spor Kompleksi Törenle Açıldı
Yayınlanma:

Beyşehir Gölü kıyısındaki Vuslat Parkı’nda bünyesinde yüzme havuzu, badminton, tenis kortu, futbol, basketbol ve voleybol sahaları yer alan Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nin açılışı AK Parti Konya Milletvekilleri ve milletvekili adayları, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, merkez ilçe belediye başkanları, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yapılan dua ve “hayırlı olsun” dilekleri sonrasında açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kompleksi gezen ve inceleme yapan katılımcılar, Beyşehirli Belediyesporlu sporcularla sohbet etti. Ardından toplu olarak hatıra fotoğrafı çektiren katılımcılar, basketbol sahasında da potaya atışlar gerçekleştirdi.

“TESİSLER BEYŞEHİR’İN SOSYAL HAYATINI ÇOK ŞEY KATACAK”

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, göl sahilinde hayata geçirilen Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nin Beyşehir’in sosyal hayatına çok şey katacağını ve sportif aktiviteleri daha da canlandıracağını ifade etti. Başkan Özaltun, “Sosyal belediye olmanın gereklerini de bu tür çalışmalar yaparak, bu tür imkanları halkımızın hizmetine açarak yerine getirmenin gayretini gösteriyoruz. Göl esintisine sahip buradaki tesislerimizden gençlerimiz ve çocuklarımızın yanı sıra yediden yetmiş yediye spor yapmak isteyen tüm vatandaşlarımız istifade edebilecek. Beyşehir’de ilkleri yaşamaya devam ediyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

BEYŞEHİR’DE AK PARTİ İSTİŞARE KAMPI

Açılışın ardından Beyşehir’in ev sahipliği yaptığı AK Parti İl Teşkilatı tarafından Anamas Konukevi’nde düzenlenen istişare kampı başladı. 1 Kasım milletvekili genel seçimleri öncesi düzenlenen istişare kampına, Konya Milletvekili Adayı olan Başbakan Ahmet Davutoğlu hariç, AK Parti Konya milletvekili ve milletvekili adaylarının tamamı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, merkez ilçe belediye başkanları, İl Başkanı Musa Arat, il teşkilatı yürütme kurulu üyeleri, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.