Konya'da Adese mağazalarında aşure ikramı #KonyaHaber

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese; bolluk, bereket ve paylaşmanın sembolü olan Muharrem ayı vesilesiyle M1 mağazasında ve Kulesite AVM’de vatandaşlara aşure ikram etti.

Konya'da Adese mağazalarında aşure ikramı #KonyaHaber
Yayınlanma:

Özel günlerde yaptığı etkinliklerle müşterilerinin beğenisini kazanan Adese; Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram etti. Cumartesi günü Kulesite AVM, Pazar günü ise M1 Adese mağazasında kurulan aşure stantlarına ilgi yoğun olurken, iki günde yaklaşık 10 bin kişilik aşure ikram edildi.

“ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN”

Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili açıklama yapan Adese Genel Müdürü Ahmet Özkürkçüler, “Bolluk, bereket ve paylaşma ayı olan Muharrem ayında, Kulesite AVM ve M1 Adese mağazamızda kurduğumuz stantlarda iki günde yaklaşık 10 bin kişilik aşure ikramında bulunduk. Kültürümüze ait önemli bir değeri Adese olarak düzenlediğimiz etkinlikle yaşatmış olduk. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bu vesileyle İslam aleminin Muharrem ayını ve aşure gününü kutluyorum” dedi. Özkürkçüler ayrıca, tüm Adese mağazalarında aşurelik ürünlerin yer aldığı reyonlar kurduklarını ve müşterilerine bol çeşit, uygun fiyat avantajları sunduklarını da sözlerine ekledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.