Konya'da iğrenç olay! #konyahaber

Konya'da yeni bir taciz vakası yaşandı. Bisiklet tamirciliği yaptığı öğrenilen 26 yaşındaki E.G., 14 yaşındaki erkek çocuğu H.K.'ya işyerinde tacizde bulunduğu iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Konya'da iğrenç olay! #konyahaber
Yayınlanma:

Konya'nın Meram ilçesi Alavadı Mahallesi'nde bulunan bisiklet tamiri yapan bir işyerinde taciz vakası yaşandı. İddiaya göre tamirci E.G. aynı mahallede bulunan komşusu H.K.'yı işyerinde dudağından öperek taciz etti. Bu sırada işyerine gelen müşteri Ö.A., olayı görerek polise ihbarda bulundu.

İhbar eden Ö.A. ifadesinde, "Tamir için çocuğumun bisikletini vermiştim. Akşam saatlerinde de bisikleti almak için işyerine gittim. İçeri girdiğimde işyeri çalışanı kanepe üzerine tanımadığım bir çocuğu dudağından öpüyordu" ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine çalışma başlatan polis, zanlı E.G.'yi içinde gözaltına aldı. E.G. ise ifadesinde, "Olay günü yan komşumuz olan H.K. ile kanepe üzerine oturmuş şakalaşıyorduk. O sırada içeri müşteri geldi. Bizi gördü. Bizi yanlış anladı. Ben cinsel tacizde bulunmadım" dedi.

E.G.'nin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.