Konya’da Siftah 3 puanla olsun!

Atiker Konyaspor, 2017-2018 sezonunda sahasındaki ilk maçta bugün Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Seyircisiz oynanacak maçta yeşil-beyazlı ekip galip gelerek, sezonun ilk puanlarını toplamayı hedefliyor

Konya’da Siftah 3 puanla olsun!
Yayınlanma:

Süper Lig’in ikinci haftasının kapanış maçında Atiker Konyaspor bugün sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor karşısında etkili bir oyun ortaya koymasına karşın şanssız bir yenilgi alan yeşil-beyazlı ekip, evindeki sezonun ilk maçını kazanmak amacında. Şu ana kadar oynadığı 2 resmi maçta da göze hoş gelen bir futbol oynayan temsilcimiz, Başkent ekibi karşısında sezonun ilk puanlarını toplamayı hedefliyor. Atiker Konyaspor’da Trabzonspor maçında ayağı kırılan Traore, bu maçla beraber sezonun ilk yarısında oynanacak tüm maçları kaçıracak. Teknik direktör Mustafa Akçay, oyuncularına güvendiğini belirterek, maçtan galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyledi.

MAÇ SEYİRCİSİZ!

Atiker Konyaspor - Gençlerbirliği maçı sessiz bir ortamda oynanacak. PFDK, Süper Kupa maçında çıkan olaylar nedeniyle yeşil-beyazlı ekibe, 5 maçta kendi sahasında seyircisiz oynama cezası vermişti. Anadolu Kartalı, Gençlerbirliği maçıyla ilk cezasını çekecek. Atiker Konyaspor’un Tahkim Kurulu’na yapmış olduğu itirazın kararı bu hafta içinde açıklanacak. Statü gereği seyircisiz oynanan maçları rakip taraftarlar izleyebiliyor. Ancak Başkent ekibinin fazla taraftarı olmaması sebebiyle maça ilgi göstermesi beklenmiyor.

GENÇLERBİRLİĞİ 3 PUAN İSTİYOR

Atiker Konyaspor’un rakibi Gençlerbirliği maça eksiksiz çıkacak.  Sezonun ilk maçında evinde Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kalan Başkent ekibinde sakat ya da kart cezalısı futbolcu bulunmuyor. Konyaspor'un iyi transferler yaptığını ve iyi bir takım olduğunu belirten teknik direktör Ümit Özat, sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Özat, Konyaspor'un hem Beşiktaş hem de Trabzonspor maçında etkili bir oyun ortaya koyduğunu ifade etti.

MAÇ SAAT 21.45’TE

Atiker Konyaspor ile Gençlerbirliği arasında mücadele saat 21.45’te başlayacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Zorlu maç beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak.

Konyaspor’un maça; Serkan, Ali Turan, Ali Turan, Skubic, Ferhat Öztorun, Mehdi, Ali Çamdalı, Ömer Ali, Fofana, Musa Araz (Ezekiel) Milosevic 11’i ile çıkması bekleniyor.

Saat: 21.45

Stat: Büyükşehir

Hakem: Arda Kardeşler

Yayın: beIN Sports 1

ANADOLU'DA BUGÜN SPOR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.