Konya Haber: Başkan Altay'a twitter'da sürpriz!

Sosyal medyayı en aktif kullanan belediye başkanları arasında yer alan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, vatandaşlarla birebir iletişim kurarak, onların istek ve şikayetlerini alıyor. Başkan Altay son olarak twitter'da takipçileriyle buluştu. Altay'a takipçilerinden 'doğum günü' sürprizi yapıldı.

Konya Haber: Başkan Altay'a twitter'da sürpriz!
Yayınlanma:

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medyayı en aktif kullanan başkanlar arasında yer alıyor. Twitter ve facebook'tan 'sosyal medya buluşması' yaparak takipçileriyle bire bir iletişim kuran Altay, belediye ile ilgili istek ve şikayetleri alıyor.

Başkan Altay son olarak twitter üzerinden sosyal medya kullanıcılarıyla buluştu. Sosyal medya buluşmasına ilgi oldukça yoğun oldu. Sorun ve isteklerini Başkan Altay'a ileten Selçuklu sakinleri, belediyenin özellikle 'Selçuklu Torunları Ecdadla Buluşuyor' kültür projesiyle ilgili teşekkürlerini dile getirdi. 

Diğer taraftan sosyal medya buluşmasında Başkan Altay'a 'doğum günü' sürprizi yapıldı. Twitter kullanıcıları, yeni yaşına giren Başkan Altay'ın doğum gününü attıkları mesajlarla kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.