Konya Haber: “Bir Engelli Sen kaldır

Konya Haber: Yöntem Koleji öğrencileri ve Velileri 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebeti ile örnek bir kampanyaya imza atarak Gönül Gözü Derneği tarafından başlatılan “Bir Engel de Sen Kaldır” kampanyasına 17 tekerlekli sandalye bağışlayarak örnek bir davranışa imza attılar.

Konya Haber: “Bir Engelli Sen kaldır
Yayınlanma:

Yöntem Koleji'nde düzenlenen törende konuşan Yöntem Koleji Müdürü Mehmet Tekin,” Okul olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile bir kampanya başlattık. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizde bu kampanyamıza duyarlılık göstererek 17 ihtiyaç sahibi engelliye tekerlekli sandalye alarak umut oldular.  Toplanan sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin'e teslim ediyoruz. Bu anlamlı kampanyaya maddi ve manevi katkıda bulunan öğrenci ve velilerimize okul ylönetimi olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin İse yapmış olduğu konuşmada; Bu çok duyarlı bir davranış.  İlk ve orta okul öğrencilerinin böyle bir bağışı düşünmesinin toplumumuzun geleceği açısından çok önemli olduğunu sözlerine ekleyen Şahin, Bu güzel yüreklerin farkındalık oluşturmak amacıyla böyle örnek bir davranış sergilemesi inanın bizim için çok değerli.

Bu kampanyaya destek veren güzel yürekli bütün öğrencilerimize ve öğrenci velilerimize,Öğrencilerine bu bilinci aşılayan Yöntem Koleji Müdürü Mehmet Tekin başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize kısacası Yöntem Koleji Ailesine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.. Çocuklarımızın bu yaşta engellilerle ilgili farkındalık sağlaması, engellilerle ilgili duyarlı davranması çok çok önemli. Küçüklerimizin bu farkındalığının bir örnek olmasını bekliyorum" diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından “Bir Engeli de sen kaldır “ kampanyasının koordinatörlüğünü üstlenen öğrencilerden Melike İrem Ganioğlu, Efe Adem Eltetik ve Cevdet Eren Akpınar’a protokol üyeleri tarafından plaket verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.