Konya Haber: Hz. Mevlana’yı Anma Törenleri için “Basın İrtibat Bürosu” oluşturuldu.

Konya Haber: Hz. Mevlana’nın 744’üncü Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Programları (Şeb-i Arus) kapsamında, programları izleyecek basın mensuplarına yardımcı olunması bakımından, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde “Basın İrtibat Bürosu” oluşturuldu.

Konya Haber: Hz. Mevlana’yı Anma Törenleri için “Basın İrtibat Bürosu” oluşturuldu.
Yayınlanma:

Hz. Mevlana’nın 744’üncü Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Programları ( Şeb-i Arus) 7-17 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek. Yurt içinden ve yurtdışından programları takip etmek üzere Konya’ya gelecek yerli ve yabancı basın mensuplarına yardımcı olunması bakımından, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Basın Yayın ve Enformasyon Konya İl Müdürlüğü işbirliğiyle, “Basın İrtibat Bürosu” oluşturuldu. Büro, etkinlikler süresince İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesindeki Tourist Information binasında hizmet verecek.

Türkiye’nin uluslararası seviyede gerçekleştireceği en önemli kültür ve sanat organizasyonlarından biri olan ve her yıl katılımcı niteliği ve sayısında artış gözlenen Şeb-i Arus törenlerinin kamuoyuyla paylaşılması noktasında, hizmet verecek olan basın irtibat bürosunun yanı sıra, Mevlana Kültür Merkezinde de “Basın Masası” oluşturuldu. Basın mensuplarının akreditasyon işlemleri ise Basın Yayın ve Enformasyon Konya İl Müdürlüğünce yürütülecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.