Konya Haber: Kalkınma topyekün olmalı

Konya Haber: KONSİAD Konya Şube Başkanı Aydın, Türkiye'nin hedeflerine ulaşabilmesi için özellikle ekonomik kalkınmanın top yekun olması gerektiğini söyledi.

Konya Haber: Kalkınma topyekün olmalı
Yayınlanma:

Kısa adı KONSİAD olan Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın ilçe ziyaretlerine Konya'nın Taşkent İlçesi ile devam etti. Başkan Aydın Taşkent'teki programına, taziye ziyareti ile başladı. Aydın KONSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Ayvaz ve Mustafa Karakaş ile birlikte, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ve bir dönem Taşkent Belediye Başkanlığını da yapan merhum Abdulbaki Acet'in oğlu Kanal 7 Televizyonu Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'i evinde ziyaret ederek, Acet ailesine başsağlığı diledi.

Aydın, Ayvaz ve Karakaş daha sonra Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı'yı makamında ziyaret edip, KONSİAD Üyeleri adına Başkan Arı'ya başsağlığı dileğinde bulundu.

Konuşmasına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Taşkent Belediye Başkan Osman Arı, göreve geldiği günden bugüne kadar belediye olarak; "İlçemize Kent Meydanı, Sanayi Sitesi, mahallelere spor sahaları gibi önemli hizmetleri kazandırdık. Su tesisatımızı yeniledik. Elektrik kaplolarını yer altına aldık. Temelini attığımız Meslek Yüksek Okulu ve KYK yurdu inşaat çalışmaları ise hızla sürüyor. İlçemizin ana caddesini Taşkent'e yakışır hale getirdik" dedi.

Taşkent'e yapılan yatırım ve hizmetleri yakından takip ettiğini ve başarılı bulduğunu ifade eden KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın ise, "Bölgenin en büyüğü olan Taşkent Turizm ve Kiraz Festivali'ne son iki yıldır özellikle bizzat katıldım. Hem ilçenin tanıtımı hem de ekonomlik anlamda önemli bir faaliyet olarak görüyorum. İlçedeki İmam Hatip Okulu'nun tadilatı ve okulun yanındaki yurt binasının yıkılıp yeniden yapılması da, eğitim adına son derece önemli bir hizmet" diye konuştu. "Önceliğimiz doğduğumuz ve doyduğumuz topraklara yatırım yapmak" diyen Başkan Aydın konuşmasında; "Taşkent bizim için son derece önemli. Yakından takip etmeye devam edeceğiz. Bundan sonra hayata geçirilecek projelerde üzerimize düşen bir görev olursa da, seve seve yerine getirmeye hazırız. Çünkü biz, Türkiye'nin hedeflerine ulaşabilmesi için özellikle ekonomik ve eğitimde kalkınmanın top yekun olması gerektiğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.