Konya Haber: Konya’da ‘BANA SOR’ Uygulaması Vatandaşlardan Beğeni Topluyor

Konya Haber: Hz. Mevlana’nın 744’üncü Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri (Şeb-i Arus) kapsamında, geçen yıl ilk kez Konya’da uygulamaya konulan ve vatandaşlardan ilgi gören “Bana Sor” mobil turizm danışmanlık hizmeti, bu yılda Konya’ya gelen yerli ve yabancı turistlere hizmet vererek büyük beğeni topluyor.

Konya Haber: Konya’da ‘BANA SOR’ Uygulaması Vatandaşlardan Beğeni Topluyor
Yayınlanma:

Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce düzenlenen Hz. Mevlana’nın 744’üncü Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri (Şeb-i Arus) kapsamında, geçen yıl ilk kez Konya’da uygulamaya konulan ve vatandaşlardan ilgi gören “Bana Sor” mobil turizm danışmanlık hizmeti, bu yılda Konya’ya gelen yerli ve yabancı turistlere hizmet vererek büyük beğeni topluyor.

Konya’da, 7-17 Aralık’ta gerçekleştirilecek Hz. Mevlana’nın 744’üncü Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri (Şeb-i Arus) kapsamında, yurt içinden ve yurt dışından Konya’ya gelen misafirlere yönelik, ziyaretçilerin şehir içerisinde gezilebilecek mekanlara daha rahat ulaşabilmelerinin sağlanması amacıyla şehir merkezi başta olmak üzere, 12 farklı bölgede mobil danışmanlık hizmeti sunuluyor.

Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Üniversiteler işbirliği geliştirilen proje kapsamında, iki rehberin görev yaptığı stantlarda Türkçe, Farsça ve İngilizce yazılı bantlarda “Bana Sor” ifadelerine yer veriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.