Konya Haber: Konya Selçuklu Kış Spor Okulları büyük ilgi görüyor

Konya Haber: Konya Selçuklu Belediyesi Kış spor okullarında eğitimler devam ediyor. Her yıl on binlerce çocuğun eğitim aldığı spor okulları yine büyük ilgi gördü. 15 branşta eğitim verildiği spor okullarında kayıtlar internet üzerinden de yapılabiliyor

Konya Haber:  Konya Selçuklu Kış Spor Okulları büyük ilgi görüyor
Yayınlanma:

Selçuklu Belediyesi kış spor okullarında sporcular eğitim almaya devam ediyor. Her yıl on birlerce çocuğun spor yapmak için tercih ettiği Selçuklu Belediyesi spor okulları bu yıl yine büyük ilgi gördü. İnternet üzerinden de kayıt alınan spor okullarında bazı branşlarda kontenjan tamamen doldu. Selçuklu Belediyesi spor okullarına kayıtlar online olarak internet üzerinden de yapılabiliyor. Spor okulu çalışmaları yaz ve kış olmak üzere iki sezondan oluşuyor. Sporcularımız eğitimlerini, ulusal standartlara uygun 35 tesiste toplam 56 salonda gerçekleştiriyor.

Sporculara hijyenik şartlarda branşlarında profesyonel antrenörler eşliğinde, Yüzme, Basketbol, Futbol, Tekvando, Cimnastik, Tenis, Voleybol, Wushu, Karate, Kick Boks, Satranç, Judo, Hentbol, Güreş, ve Masa Tenisi branşlarında eğitim veriliyor. 2017-2018 kış spor okullarında şuana kadar 5 binin üzerinde sporcuya hizmet veriliyor. 7 Ekim 2017’de eğitimlere başlanan Kış Spor Okulları, 27 mayıs 2018 tarihinde sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.