Konya Haber: Meram Belediyespor Türkiye’nin gururu oldu

Konya Haber: Meksika’da düzenlenen Dünya Bedensel Engelliler Halter Şampiyonası’nda Meram Belediyespor’un milli sporcularından Besra Duman, 50 kilogramda dünya rekoru kırarak altın madalya kazandı. 45 kilogramda yarışan Meram Belediyespor sporcularından Nazmiye Muslu Muratlı dünya ikincisi olurken, Sibel Çam ise 67 kilogramda dünya dördüncüsü oldu.

Konya Haber: Meram Belediyespor Türkiye’nin gururu oldu
Yayınlanma:

Meksika’da düzenlenen Dünya Bedensel Engelliler Halter Şampiyonası’nda Meram Belediyespor’un milli sporcularından Besra Duman, 50 kilogramda dünya rekoru kırarak altın madalya kazandı. 45 kilogramda yarışan Meram Belediyespor sporcularından Nazmiye Muslu Muratlı dünya ikincisi olurken, Sibel Çam ise 67 kilogramda dünya dördüncüsü oldu.

Meksika’nın başkenti Meksiko City’de düzenlenen Dünya Bedensel Engelliler Halter Şampiyonası’na Meram Belediyesporlu milli sporcular damga vurdu. 10 kişilik milli takımda Meram Belediyespor’un 4 sporcusu yer alırken şampiyonada büyük başarı elde edildi.

BESRA’DAN DÜNYA REKORU
Meram Belediyesporlu milli sporcu Besra Duman şampiyonada elde ettiği başarı ile ülkesini gururla temsil etti. 50 kilogramda yarışan Duman, 105 kilogram kaldırarak dünya rekoruna imza attı. Besra çıktığı kürsüde altın madalyasını alarak bayrağımızı Meksika’da dalgalandırdı.

Turnuvada mücadele veren Meram Belediyesporlu milli sporculardan Nazmiye Muslu Muratlı ise 45 kilogramda gümüş madalya kazandı. Muratlı kaldırdığı 107 kilogramla dünya ikincisi oldu. 67 kilogramda yarışan Sibel Çam ise alanında dördüncü oldu.

“ÜLKEMİZ ADINA GURUR DUYDUK”
Meram Belediyesporlu milli sporcuların Dünya Bedensel Engelliler Halter Şampiyonası’nda elde ettikleri başarılarla ülke adına gurur duyduklarını belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Meksika’da düzenlenen şampiyonada sporcularımız Besra Duman, Nazmiye Muslu Muratlı, Sibel Çam, Yasemin Ceylan ve diğer milli sporcularımız ülkemizi başarıyla temsil ettiler. Tüm sporcularımızı gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik ederken sporcularımızı yetiştiren ailelerimize ve hocalarımıza da ayrıca teşekkür ederim. Şampiyonada mücadele veren 10 milli sporcumuzdan 6’sının Meram Belediyespor’dan olması bizlere gurur verdi. Meram Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdiğimiz destek daha önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecek.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.