Konya Haber: Meram’da ücretsiz psikolojik destek hizmeti

Konya Haber: Aile içi problemler yaşayan vatandaşlar için Meram Belediyesi Altuncan Hatun Aile Yaşam Merkezi’nde ücretsiz olarak psikolojik destek hizmeti veriliyor. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, aile yapısının korunmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerine dikkat çekerken, aile yaşam merkezinde Mart ayından itibaren uzman psikologlar eşliğinde yaklaşık 600 vatandaşla görüşüldüğünü belirtti.

Konya Haber: Meram’da ücretsiz psikolojik destek hizmeti
Yayınlanma:

Meram Belediyesi tarafından Mart ayında açılışı gerçekleştirilen Altuncan Hatun Aile Yaşam Merkezi’nde, aile içi problemler yaşayan vatandaşlara ücretsiz psikolojik destek hizmeti veriliyor. Bu kapsamda bireysel danışmanlık, ergen danışmanlığı, oyun terapi, çift danışmanlığı ve eğitsel terapi alanlarında hizmet sunulurken, vatandaşların sorunları ile ilgili çözüm yolu aranıyor.  

600 SEANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Konya’da ilk kez Kadın Aile Müdürlüğü kuran belediye olduklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ailenin toplum içerisindeki önemine dikkat çekerken “Fiziksel belediyeciliğin yanında sosyal belediyeciliğe de önem veriyoruz. Bu kapsamda aile içi problemlerin çözülmesi ve insanımızın daha rahat koşullarda yaşayabilmesi adına emek harcıyoruz.  Aile, toplumun temelidir ve bu temelin sağlam kalabilmesi adına Altuncan Hatun Aile Yaşam Merkezi’nde uzman psikologlarımız tarafından psikolojik destek hizmeti veriliyor.  Mart ayında açılışını gerçekleştirdiğimiz tesiste bugüne kadar yaklaşık 600 seans gerçekleştirildi. Seanslar kapsamında aile içi sorunların çözümüne yönelik ücretsiz danışmanlık hizmeti verildi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.