Konya Haber: Milletvekili Baloğlu sağlık yatırımlarını değerlendirdi

Konya Haber: Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, gündeme ilişkin konular hakkında önemli açıklamalarda bulundu

Konya Haber:  Milletvekili Baloğlu sağlık yatırımlarını değerlendirdi
Yayınlanma:

Genel hatları itibariyle siyasi ve Konya’nın sıcak gündeminde yer alan konu başlıklarına dair değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Ak Parti Konya İl Başkanlığı binasında basın mensupları ile bir araya geldi. Dünya Engelliler Günü vasıtasıyla engelli vatandaşlara tebrikte bulunarak sözlerine başlayan Mustafa Baloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları doğrultusunda 2018 yılı itibariyle devlet kurumlarında engelli vatandaşların istihdam edilmesine yönelik 5 bin kişilik bir kadroya yer verileceğini ifade ederek engelliler içinde KPSS sınavının ise 4 yıl geçerli olacağını kaydetti. Milletvekili Baloğlu, gündemi meşgul eden konular arasında yer alan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sunduğu belgeler hakkında yorum yaptı. 17 Aralıkta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şeb-i Arus törenleri nedeniyle Konya’ya ziyarette bulunacağını belirten Mustafa Baloğlu, bu ziyaret kapsamında ildeki ve ilçelerde merakla beklenen sağlık yatırımlarını açılışının yapılacağının da müjdesini verdi.

“TÜRKİYE’NİN ÜZERİNDE CERRAHİ BİR OPERASYON OYNANIYOR”

Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Türkiye üzerinde ülkenin gücünü yıpratmayı hedefleyen iç ve dış kaynaklı tasarlanan kirli planların farkında olduklarını belirtti. Baloğlu,  “Her dönemde olduğu gibi Türkiye’nin üzerinde tabiri caizse cerrahi bir operasyon oynanıyor. Geçmişte olduğu gibi şimdide Amerikalılar tarafından türlü hem ekonomik hem de siyasi anlamda planlanan bu oyunların farkındayız ancak şu bilinmelidir ki Ak Parti hükümeti Türkiye’yi yıpratmaya yönelik bu hamlelere önlemler alıp hangi oyun oynanırsa oynansın bu oyunu oynayan kirli elleri kesip atacaktır. Sağ olsun muhalefette sahte belgeleri ortaya dökerek Türkiye’nin gücünü dışarıdan yıpratmaya çalışanlar ile birlikte hareket ediyor. Ancak CHP’nin gündem belirlemeye yönelik yaptığı bu davranış kesinlikle toplumda karşılığını bulmayacaktır” diyerek CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu üzerinden muhalefete yüklendi.

“SAĞLIK YATIRIMLARININ 17 ARALIKTA AÇILIŞI YAPILACAK”

Konya yerelindeki yatırımlar ve konu başlıklarına değinen Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, “ Şehrimizdeki sağlık yatırımları çerçevesinde yapımı süren ve yüzde 33’lük kısmı tamamlanan şehir hastanesinde bulunan 850 yatak kapasitesini yeterli bulmayıp, yatak kapasitesinde artırıma gidilecektir ve Konya’ya sağlık hizmeti anlamında önemli ölçüde katkı sağlayacak bu yatırımın 2019’un son günlerinde tamamlanacak. Bununla birlikte tamamlanma aşaması TOKİ ihaleleri nedeniyle uzayan Numune hastanesinin de yapım aşaması 17 Aralıktan birkaç gün önce bitmiş olup 17 Aralıkta açılışı yapılacak. Konya’nın İlçelerinde sağlık yatırımları projesi çerçevesinde 200 yataklı Ereğli Devlet hastanesi, 150 yataklı Beyşehir Devlet hastanesi, 75 yataklı Seydişehir Devlet hastanesinin açılışı da 17 aralıkta yapılarak hizmete girecek” dedi. Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Konya’da 18 ilçede kongrelerin tamamlandığını da sözlerine ekledi.

Gündemi değerlendirme toplantısın ardından Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu,  gazetecilerin sorularını yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.