Konya Haber: Özaltun’dan komisyon başkanı seçilen Mehmet Babaoğlu’na kutlama

Konya Haber: Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanlığı’na seçilen AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu’nu kutladı.

Konya Haber: Özaltun’dan komisyon başkanı seçilen Mehmet Babaoğlu’na kutlama
Yayınlanma:

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanlığı’na seçilen AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu’nu kutladı.

Özaltun, yaptığı açıklamada, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan seçimler neticesinde komisyonların yeni üyeleri ve başkanlarının belirlendiğini hatırlatarak,  “Mecliste ilk seçimi yapılan komisyon Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu olurken, aynı zamanda bölge milletvekilimiz de olan AK Parti Konya Milletvekilimiz Sayın Mehmet Babaoğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da tensipleriyle bu komisyonda başkanlık görevine seçilmiştir.  Kendisini bundan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyor ve komisyondaki çalışmalarında da kolaylıklar diliyorum.”dedi.

Özaltun, yaptığı açıklamada, TBMM’de Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanlığı’na yeniden seçilen AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız ile değişik komisyonlarda üye olarak görev alan Konya milletvekillerini de tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.