Konya Haber: Projeler tamam sıra icraatta

Konya Haber: İktidarların en büyük destekçilerinin başında STK'ların geldiğini ifade eden KONSİAD Konya Şube Başkanı Aydın, "Bizde bir STK'yız. Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. KONSİAD olarak projelerimiz tamam. Şimdi sıra icraatta" dedi

Konya Haber: Projeler tamam sıra icraatta
Yayınlanma:

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) Konya Şubesi, 2018 yılı yol haritasını belirleyen projelerini netleştirdi. Projelerin ele alındığı çalıştay ise hafta sonu Antalya-Side Versane Beach Trendy Otel'de gerçekleştirdi. KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın başkanlığında gerçekleşen ve iki gün süren Çalıştay'a, yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı. Çalıştay'ın ilk günü eğitim ağırlıklı geçti. İkinci günü ise yönetim kurulu üyelerinin 2018 yılı için hazırladığı projeler tek tek masaya yatırıldı.

Program sonrası yaptığı kısa açıklamada Çalıştay'ın son derece verimli geçtiğini ifade eden KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, "Çalıştayımızda yönetim kurulu üyelerimiz tarafından hazırlanan bir birinden kıymetli onlarca projeyi tek tek ele alıp inceleme fırsatımız oldu. Öncelik sırasına göre tarihlendirdiğimiz projelerimizin ayrıntılarını en kısa zamanda Konya kamuoyu ile paylaşacağız. Ben şahsım tüm KONSİAD ailesi adına emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

İktidarların ülkeleri yönetirken en büyük destekçilerinin başında Sivil Toplum Örgütleri'nin (STK) geldiğini ifade eden KONSİAD Konya Şube Başkanı Aydın açıklamasında, "Bizde bir STK'yız. Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Çalıştayımızda karara bağladığımız hem üyelerimiz hem şehrimiz hem de ülkemiz adına önemli projeler yer alıyor. İşin mutfak kısmı tamam. Şimdi sıra icraatta" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.