Konya Haber Son Dakika: Konya dahil birçok ilde FETÖ'cü 'Mahrem Abiler'e operasyon

Konya Haber Son Dakika: Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 56 asker hakkında çıkarılan yakalama kararının ardından operasyon yapıldı.

Konya Haber Son Dakika:  Konya dahil birçok ilde FETÖ'cü 'Mahrem Abiler'e operasyon
Yayınlanma:

Cumhuriyet başsavcılığının talimatıyla emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından 26 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda 34 kişi gözaltına alınırken, 22 kişinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Gözaltına alınan 34 kişinin emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

ASKERİ MAHREM ABİLERE OPERASYON

Bu arada Tokat'ta TSK içindeki mahrem yapılanmaya yönelik operasyon vardı.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında muvazzaf bir teğmen, 28 astsubay ve 2 uzman çavuş ile meslekten ihraç edilen 3 astsubay hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Karar doğrultusunda Amasya, Ankara, Antalya, Bilecik, Batman, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Konya, Nevşehir, Manisa, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Tokat, Trabzon, Tunceli, Yalova, Van ve Zonguldak'ta düzenlenen operasyonlarla 18 zanlı gözaltına alınarak Tokat'a getirildi.

Tokat Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Diğer zanlıların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.