Konya Haber: Yavru Kartal seriye taktı

Konya Haber: Konya Anadolu Selçukspor, ligin 14.haftasında sahasında Bandırmaspor’u 4-2 yenerek üst üste 3. galibiyetini aldı

Konya Haber: Yavru Kartal seriye taktı
Yayınlanma:

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Konya Anadolu Selçukspor, ligin 14.haftasında sahasında şampiyonluk adaylarından Bandırmaspor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz 1-0 geriye düştüğü maçı 4-2 kazandı.

Maça hızlı başlayan konuk ekip, 10.dakikada Üstün Bilgi’nin kafa golüyle 1-0 öne geçirdi. Yavru Kartal bu gole 32.dakikada cevap verdi. Kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içinde oluşan karambolde Ahmet Önay, kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek skora denge getirdi. Mücadelenin ilk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

KRİTİK GALİBİYET

Anadolu Selçukspor maçın ikinci yarısına çok iyi başladı. Pilot takım, 46.dakikada Mücahit Can Akçay’ın şık golüyle 2-1 öne geçti. Yeşil-beyazlı temsilcimiz 64.dakikada farkı ikiye çıkararak rahatladı. Genç yıldız Mücahit Can Akçay, ilk gole benzer bir gol daha atarak skoru 3-1’e getirdi. n Anadolu Selçukspor 79’da maçın yıldızı Mücahit ile bir gol daha bularak farkı üçe çıkardı. Bandırmaspor 85'de Mesut Saray ile gol bulurken, Anadolu Selçukspor zorlu 90 dakikadan 4-2 ayrılarak puanını 19’a çıkardı. Üst üste 3.galibiyetini alan Yavru Kartal, üst sıralara olan tırmanışını sürdürdü. 

ANADOLU'DA BUGÜN SPOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.