Konya'nın ticari hayatına ciddi katkılar sağlanacak

Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü ve Yönetim Kurulu üyeleri Selçuklu Belediyesi tarafından Konya'ya kazandırılan Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi (SOBE) ve Selçuklu Kongre Merkezi’ni ziyaret etti.

Konya'nın ticari hayatına ciddi katkılar sağlanacak
Yayınlanma:

Selçuklu Belediyesi tarafından Türkiye’de bir ilk olan ve faaliyetlerini Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı (SOBE) eliyle sürdüren Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi otizmli çocuklar ve aileleri için umut ışığı oluyor.

Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi, otizm alanında yapılan Türkiye’nin en kapsamlı eğitim merkezi durumunda bulunuyor.

Yine Selçuklu Belediyesi tarafından Konya’ya kazandırılan ve Anadolu’nun en büyük kongre merkezi olan Selçuklu Kongre Merkezi, modern mimarisi ile beğeni topluyor. 33 bin m² alan üzerine inşa edilen ve açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen merkeze ziyaret ve inceleme gezileri sürüyor.

Selçuklu Kongre Merkezi son olarak Konya Sanayi Odası Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı. Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü ve Yönetim Kurulu üyeleri Selçuklu Belediyesi'nin şehre kazandırdığı önemli tesislerden olan Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi (SOBE) ve Selçuklu Kongre Merkezi'ni ziyaret etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.